Ervaringen met Core Mentality

Karim Alders (Triathlon (Eredivisie)) - Go deeper

Af en toe heb je van die momenten dat je jezelf iets hoort zeggen, waarbij je je later realiseert, dat dat stemmetje al heel lang diep in je onderbewuste aanwezig is. Om hiermee aan de slag te gaan ben ik op zoek gegaan naar een sportpsycholoog. Na een oriënterend gesprek kwamen we uit bij individuele mentale training die een soort pilot voor 'Core mentality - GO DEEPER' werd. 
Hierbij zijn we in zes sessies aan de slag gegaan met mijn focus tijdens trainingen, wedstrijden en mijn pre-wedstrijd spanning. Door COVID-19  kreeg ik meer ruimte en tijd om aandacht aan het mentale aspect te besteden. Wat ik anders wellicht op een lager pitje had gezet vanwege de intensiteit van trainingen en aankomende wedstrijden. Ik heb de sessies als zeer persoonlijk, dynamisch, creatief en professioneel ervaren.  
Het heeft mij geholpen om het stemmetje een plek te geven, waardoor ik meer ruimte heb gekregen om te focussen tijdens trainingen en wedstrijden.


Andreas Niessl (Kickboksen) - Essentials

De training is voor mij in veel opzichten bevestigend en helpt me om de dingen die ik op mentaal vlak al deed weer op te pakken. Ook heeft de training me een andere, nieuwe kijk op verschillende onderwerpen gegeven. Heel verduidelijkend en verfrissend! 
Daarnaast is de opzet van de training met opdrachten en filmpjes goed en wordt er goede uitleg gegeven. En ook fijn: je bent er niet al te lang mee bezig en leert er toch veel van.
In mijn sport valt of staat alles met het mentale gedeelte - daarom doe ik ook mee aan Core Mentality!

Herman (Persoonlijke ontwikkeling) - Essentials

"Ik ben erg enthousiast over de online training. Herken veel van wat ik al heb geleerd in eerdere trainingen en scholingsdagen op dit gebied, o.a. bij sportpsychologie. (...) De opzet vind ik ook prettig. Korte instructiefilmpjes, gevolgd door opdrachten waarin je het gaat toepassen. En daarna opdrachten die je dagelijks kunt doen. Kortom: ik kijk elke donderdag uit naar de nieuwe training." 


Interview Met Petra - Weekkrant Den Haag Centraal (28-05-2020)

"... Petra Sauter-de Munck heeft inmiddels haar onlinetraining ‘Core Mentality’, ontworpen via Jimdo, gelanceerd. Het doel? In een traject van zes weken je mentale weerbaarheid trainen. “Het is ook voor ons leuk en uitdagend. Snel schakelen waren we in ons vakgebied wel gewend, maar een onlineprogramma is wel helemaal nieuw voor ons.” Desondanks is ze blij dat alles langzaamaan weer een beetje opstart. “Ik mis het contact met mijn collega’s. Online is dat toch altijd anders dan als je fysiek op de sportcampus aanwezig bent.”
Lees hier het hele artikel!