Heb je een vraag over core mentality 
Of wil je gewoon een berichtje achterlaten? 

Dat kan hier! 

Soms kunnen we niet direct antwoorden omdat we bijvoorbeeld in training zijn met iemand. 
Daarom hebben we hieronder al een aantal veelvoorkomende vragen voor je beantwoord. 

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Veelgestelde vragen over Core Mentality

Welke voorkennis heb ik nodig?

Created with Sketch.

Geen! Als je nog nieuw bent op het gebied van mentale training in je sport raden we je aan om met het 'Aim for more' pakket te starten. Dan heb je namelijk ook de feedback van een sportpsycholoog op jouw opdrachten. 
Heb je al ervaring en zoek je verdieping? Dan past de 'Go Deeper' misschien beter bij jou, omdat je dan ook al jouw vragen persoonlijk met je sportpsycholoog kunt bespreken. 


Ik weet niet welke Core Mentality ik moet kiezen. Wat adviseer je mij? 


Created with Sketch.

Goede vraag! Dit hangt af van je doel. Wat wil je bereiken met jouw training? Wil je een stevige basis leggen? Dan kun je het beste kiezen voor de Essentials of Aim For More training. 
Als je meer diepgang wilt, dan is de Go Deeper iets voor jou, daar gaan we je met verdiepende vragen helpen om er nog meer uit te halen. 

Ik wil liever face-to-face afspreken, kan dat? 

Created with Sketch.

Goed nieuws, als je de 'Go Deeper' training volgt, kunnen we persoonlijk afspreken. We houden ons daarbij aan de maatregelen die de overheid rondom de corona uitbraak voorschrijft. Digitale afspraken zijn natuurlijk ook mogelijk, als jij (of de sportpsycholoog) bijvoorbeeld klachten hebt of als de reisafstand het niet toelaat om langs te komen. Mogelijke locaties zijn: Den Haag, Leiden, Eindhoven, en in overleg andere zoals Rotterdam. Vraag naar de mogelijkheden. 

Wordt de Core Mentality vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Created with Sketch.

Nee, op dit moment helaas niet. 
Je kunt wel navraag doen bij jouw topsport organisatie of er budget voor mentale training is. 
Geef daarbij aan dat het gaat om training van sportpsychologen met een SCAS registratie en accreditatie als SPORTPSYCHOLOOG VSPN ®.
Als je een factuur of verklaring daarvoor nodig hebt van ons, neem dan contact met ons op via het formulier hierboven. 
Of wie weet wil je werkgever wel een vergoeding geven voor een training om jou een sterke mentale basis te geven en beter te leren omgaan met deze onzekere periode?

Ik heb me aangemeld maar nog geen inlog ontvangen, wat is er aan de hand?

Created with Sketch.

Super, dat je je hebt aangemeld! We versturen de toegangsinformatie tot de mentale trainingsomgeving handmatig, zodat alle informatie veilig is opgeslagen.
Soms kan het daarom even duren voordat je de inloggegevens ontvangt. Geen zorgen, je 8 weken trainingstijd gaan pas in vanaf het moment dat je de inloggegevens hebt ontvangen. 

groeien en werken aan je motivatie met core mentality

SAMENWERKEN - GROEI - VERBINDING - ENERGIE

Dank voor jouw bezoek!